Συμβουλές

Συμβουλές για έχετε γρηγορότερη και πιο σταθερή ταχύτητα σύνδεσης σας στο internet?

Η ταχύτητα του δικτύου σας εξαρτάται από πολλά περισσότερα πράγματα εκτός από τη γραμμή της σύνδεσης που έρχεται στο σπίτι σας;

Για παράδειγμα, ένα παλιό router μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και καθυστερήσεις. Ακόμη και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε κάνει τη διαφορά. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις διαπιστώνουμε ότι είναι κυρίως το δίκτυο Wi-Fi  που είναι η αιτία όλων των προβλημάτων. Οι παρεμβολές από άλλα δίκτυα στη γειτονιά, ένα παλιό ή φθαρμένο καλώδιο ethernet ή ένα παλιό μόντεμ συχνά είναι η αιτία του προβλήματος.

Παλιός εξοπλισμός

Είναι πολύ σημαντικό για να έχετε την καλύτερη απόδοση, ο εξοπλισμός σας να είναι καινούργιας τεχνολογίας και σε καλή κατάσταση.

Εκτός από το router και ο υπόλοιπος εξοπλισμός σας, καλώδια δικτύου, τηλεφώνου και φίλτρα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και αξίζει να τα αντικαταστήσετε και να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση.

Ζητήστε από τον πάροχο σας να αντικαταστήσει τον εξοπλισμό σας και να σας ελέγξει το δίκτυο στο σπίτι σας.

Δεν έχετε γρήγορες ταχύτητες λόγω του δικτύου της περιοχής σας?

Αν μένετε σε περιοχή όπου το δίκτυο σας δεν υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες, υπάρχει λύση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί υπηρεσίες από κάποιες εταιρείες, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε το επίγειο δίκτυο τους με το δίκτυο 4G και να απογειώσετε την ταχύτητα της σύνδεσης σας με μικρό κόστος.

Αν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου η μέγιστη ταχύτητα είναι π.χ. 7 μπορείτε με το rooter που συνδυάζει τα παραπάνω να ανεβάσετε την ταχύτητά σας έως και 10 φορές.

Αν εργάζεστε από το σπίτι ή έχετε ανάγκη υψηλές ταχύτητες για την διασκέδαση σας , αυτή είναι η λύση για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την ταχύτητα του 4G στο σημείο που θα τοποθετήσετε το rooter σας. 

Metrisi-Taxutitas-Internet.gr